Valörtex

Nyitó oldal

"Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat."Einstein

Bükkfa, fenyőfa ágyak

Bükkfa, fenyőfa ágyak
Bútoraink tömör, bükkfából és borovi fenyőből készült termékek, amelyek melegebbé, színesebbé teszik az Ön otthonát.

Lakását otthonossá varázsolják, és a természet közelségét, harmóniáját árasztják. A bükkfa az egyik leg időtállóbb keményfa alapanyag. Elnyűhetetlen és tartós.

A fenyőfa az északi térség friss, tiszta szférájából importált a Borovi, mely szerkezetét tekintve a legidőtállóbb a fenyő alapanyagok között.

Bútoraink többféle színben készülhetnek, környezetbarát pácolási és lakkozási (vizesbázisú) eljárással. Sok ágytípusból választhat, melyek szabvány méretekben vagy az Ön által meghatározott egyedi méretekben is készülhetnek.

Ágyaink emelhető-rácsozattal, ágyneműtartós kivitelben is készülnek, gázteleszkóppal, a könnyű emelés érdekében. A kiegészítő bútorok is bükkfából vagy borovi fenyőből készülnek, az ágyakhoz illő méretekben vagy az Ön igénye szerint, méretre gyártva. Ágyneműtartó fiókok, éjjeli szekrények, komódok, leesésgátlók is kínálatunkat gazdagítják. Az ágyakat és bútorokat méretre is rendelhetik nálunk.

Copyright © Valörtex Kft.