Valörtex

Nyitó oldal

"S a csend, akárha gyógyírként, eljő, hogy begyógyítsa a hang sebeit."Oliver Wendell

Étterem, szálloda ellátás

Étterem, szálloda ellátás
Első osztályú minőség

gyönyörű hófehér ágyneműk és lepedők a szobában, melyet az ágytakaró rejt el szemünk elől, de, csak míg eljön a lefekvés ideje. Otthonos, melegszínű függönyök az ablakok előtt. A fürdőszobában hímzett, puha, vastag törülközők, mosdókesztyűk, kádkilépők, szobapapucsok és simogató köntösök.

És sorra kerül az étkezés szertartása. Talán az angolnyelv határozza meg a legjobban, hogy mennyire fontos egy étteremben, a felhasznált textilek minősége, anyag és szín harmóniája, „table clothes” mondja az angol, vagyis asztal ruha. Mi úgy gondoljuk, hogy öltöztetjük az Ön üzletét és bizony nem mindegy, hogy milyen ruhát adunk rá. Az abroszok, napronok, hangedlik, sálak, szalvéták, pincérkötények, székhuzatok, asztalszoknyák bőséges szín és minta választékban rendelhetők.

Az általunk készített éttermi textilek, szoba felszerelések, fürdőszoba kellékek és függönyök, alapanyagai többféle vastagságúak és összetételűek lehetnek. Készülhetnek damasztból, pamutból, kevertszálas anyagból, szaténból, műszálas alapanyagból, szennytaszító és teflon bevonatos textilből, lángálló alapanyagból. Paplanok, párnák alvószállal, pehellyel vagy gyapjúval töltve. Ágybetétek, szivacsok, matracvédők.

Az Ön által megálmodott textileket egyedileg méretre készítjük.
Vegye fel velünk a kapcsolatot és felkeressük Önt termék- és anyagmintáinkkal.

Copyright © Valörtex Kft.