Valörtex

Nyitó oldal

"Jobb aludni egyet a dolgokra, mint utólag álmatlanul forgolódni miattuk."Eckhardt Tolle

Hideg-hab matracok

Hideg-hab matracok
A hideg-hab matracok a jelen-kor legmodernebb és legújabban kifejlesztett alvásrendszerei.

A hagyományos szivacshoz képest egységes homogén és nagyrugalmasságú rendkívül jó alaktartó képességű és rendkívül tartós anyag. A különböző matracokban használt hideg-habot napjainkban, a legmodernebb kórházakban és az űrutazások során is használják. Ami azonnal szembe tűnő egy hideg-hab matracnál, hogy nagyon könnyű. Méretről méretre a matrac körülbelül fele olyan súlyú, mint egy hagyományos acélrugós matrac.

Az egyedül álló mikrocellás felépítése azonnal reagálva veszi fel testének minden görbületét. Ez az alakfelvevő folyamat elosztja testsúlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhat ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak.

Ajánlott allergiás megbetegedésben szenvedőknek is, mert 100%-ig hipo-allergén és ellenálló a házi poratkákkal szemben is. Készülhet bármilyen Ön által megadott méretben. A huzata levehető és mosható.

A hideg-hab matracokhoz gyakran Memory-habot társítanak komfort réteg gyanánt. A Memory-hab egy olyan különleges anyag, amely a hőmérséklet változására reagál. Lenyűgöző a nyomáscsökkentő tulajdonsága. Eredetileg a NASA űrkutatási programjában fejlesztették ki annak érdekében, hogy megvédje az űrhajósokat a nehézségi-erő káros hatásaitól. Ez jóval azelőtt történt, hogy az orvostudomány felismerte a Memory-hab nyomáscsökkentő képességét. Ma már a világ vezető kórházaiban ezt használják elsősorban gerinc és nyaki sebészeti beavatkozások után.

Ezeket a matracokat méretre is rendelhetik nálunk. Ha arra van lehetősége, hogy illeszteni kell a matracot egy szögletes oszlop mellé, vagy trapéz alakúra kellene készíteni, akkor is keressen fel minket, mert valószínű, hogy megvalósítható az Ön elképzelése.

Copyright © Valörtex Kft.