Valörtex

Nyitó oldal

"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van."Bob Dylan

Latex, kókusz matracok

Latex, kókusz matracok
Bio matracaink válogatott alapanyagokból készülnek. A testnek a legjobb alátámasztást biztosítják alvás közben.

Alapanyagként a kókuszdió külső burkából leszálazott rostokat használják fel. A rostok közül hosszú áztatás során eltávolítják a köztes kötőanyagot. Ezután szárítják, majd préselés után kaucsuk tejjel vulkanizálják. Így lesz a kókuszrost szálakból megfelelő tömörségű „tábla”, melyből az ágybetét készül.

A kókusz adja az ágybetét keménységét. Kemény de rugalmas alátámasztást ad, a rostszerkezetnek köszönhetően kiválóan szellőzik, atkamentes, antiallergén. A kókuszrétegek vastagsága lehet 3 cm, 6 cm, 8 cm, 10 cm.

A latex, a kaucsukfa nedvéből készül speciális eljárással. Egyedülálló alakfelvevő képessége és pontrugalmassága teszi kiváló matrac alapanyaggá. Kiváló alak- és formatartó, jól szellőzik, atka és baktérium-mentes. A különböző vastagságban gyártott latex rétegek adják a matrac lágyságát, rugalmasságát, puhaságát. Latex rétegek lehetnek 2 cm, 4 cm, 6 cm, 8 cm, 10 cm, 12 cm, 14 cm, 16 cm vastagok. A latex ágybetétek 12 cm, 14 cm, 16 cm vastagok, 3, 5 illetve 7 zónásak lehetnek.

A kókuszrost és a latex nagyszerűen kiegészíti egymást. A két alapanyagot különböző vastagságban rétegezve igazán komfortos és tartós ágybetétet kapunk. Ezeket a matracokat méretre is rendelhetik nálunk. Ha arra van lehetősége, hogy illeszteni kell a matracot egy szögletes oszlop mellé, vagy trapéz alakúra kellene készíteni, akkor is keressen fel minket, mert valószínű, hogy megvalósítható az Ön elképzelése.

Copyright © Valörtex Kft.