Valörtex

Nyitó oldal

"A sikeres ember az, aki reggel felkel, este lefekszik, és közben azt csinálja, amihez kedve van."Bob Dylan

Memory-hab matracok

Memory-hab matracok
A Memory-hab egy olyan különleges anyag, amely a hőmérséklet változására reagál.

Lenyűgöző a nyomáscsökkentő tulajdonsága. Eredetileg a NASA űrkutatási programjában fejlesztették ki annak érdekében, hogy megvédje az űrhajósokat a nehézségi-erő káros hatásaitól. Ez jóval azelőtt történt, hogy az orvostudomány felismerte a Memory-hab nyomáscsökkentő képességét. Ma már a világ vezető kórházaiban ezt használják elsősorban gerinc és nyaki sebészeti beavatkozások után.

A Memory-habot leggyakrabban hideg-habokkal társítják a matrac készítés során. A hideg-hab matracok a jelen-kor legmodernebb és legújabban kifejlesztett alvásrendszerei. A hagyományos szivacshoz képest egységes homogén és nagyrugalmasságú rendkívül jó alaktartó képességű és rendkívül tartós anyag. A különböző matracokban használt hideg-habot napjainkban, a legmodernebb kórházakban és az űrutazások során is használják. Ami azonnal szembe tűnő egy hideg-hab matracnál, hogy nagyon könnyű. Méretről méretre a matrac körülbelül fele olyan súlyú, mint egy hagyományos acélrugós matrac.

Az egyedül álló mikrocellás felépítése azonnal reagálva veszi fel testének minden görbületét. Ez az alakfelvevő folyamat elosztja testsúlyát és megelőzi a kellemetlen nyomáspontok kialakulását, melyek főleg a csípő, a karok, és vállak környékén alakulhat ki, és amelyek keringési rendellenességeket, zsibbadságot, merevséget vagy fájdalmat okozhatnak. Ajánlott allergiás megbetegedésben szenvedőknek is, mert 100%-ig hipo-allergén és ellenálló a házi poratkákkal szemben is.

Készülhet bármilyen Ön által megadott méretben. A huzata levehető és mosható. Ezeket a matracokat méretre is rendelhetik nálunk. Ha arra van lehetősége, hogy illeszteni kell a matracot egy szögletes oszlop mellé, vagy trapéz alakúra kellene készíteni, akkor is keressen fel minket, mert valószínű, hogy megvalósítható az Ön elképzelése.

Copyright © Valörtex Kft.